Sport

Kosova potencialisht në grup me Holandën, Ukrainën e Austrinë

Kosova potencialisht në grup me Holandën, Ukrainën e Austrinë

Në Bukuresht është tërhequr shorti për fazën grupore të Kampionatit Evropian që zhvillohet verën e vitit të ardhshëm.

Kosova, në rast kualifikimi, do të jetë në grupin C në vendin e katërt, ku janë Holanda, Ukraina dhe Austria.