Sport

Benjamini i Bayernit stërvitet në Mitrovicë

Benjamini i Bayernit stërvitet në Mitrovicë

Kalonte mes koneve me shpejtësi, duke i ndryshuar ritmin e drejtimin. Vraponte shpejt deri te një shenjë tjetër dhe kthehej me fytyrë nga porta, edhe më shpejt. Me kërcim të lartë kapërcente pengesën dhe më pas godiste topin fuqishëm në drejtim të portës.

Ishte ky një nga shumë ushtrimet që Benjamin Dibrani bëri të enjten paradite në fushën me bari sintetik në bregun e lumit Ibër. Atë fushë, të ndërtuar gjatë këtij viti, kryesisht e shfrytëzojnë të rinjtë e shkollës së futbollit të Trepçës ’89, klubit mitrovicas që garon në Superligën e Kosovës.