Sport

Skitarët kosovarë vendosen në Fshatin Olimpik “Lozana 2020”

 

Nëpërmjet një komunikate, Ekipi Olimpik i Kosovës, ka bërë të ditur se është akomoduar në Fshatin Olimpik të Lojërave Olimpike Dimërore për të Rinj “Lozana 2020”, në të cilat Kosova do të marrë pjesë për herë të parë.

Në këto gara, Kosovën do ta përfaqësojnë skitarët Drin Kokaj e Era Shala, të cilët do të garojnë në disiplinat e skijimit alpin: sllallom dhe sllallom të madh.