Sport

Ikjet e sportistëve të famshëm iranianë

 

Njoftimi nga medalistja e vetme olimpike nga Irani, Kimia Alizadeh, se ka ikur nga vendi, e ka bërë atë një nga shumë sportistët elitarë të Iranit që kërkon shtëpi të dytë.

Ikjet janë bërë për arsye të ndryshme dhe nga sporte të ndryshme, shkruan sot Koha Ditore.