Sport

Kosova U-17 dëshpëron në turneun që po mbahet në Turqi

Kosova U-17 dëshpëron në turneun që po mbahet në Turqi

Federata e Futbollit e Kosovës organizon plot aktivitete që kanë për qëllim zbulimin e të rinjve të talentuar dhe zhvillimin e tyre. Një të tillë e ka nisur në fundjavë. Por në fundjavë FFK-së i kanë ardhur raporte për rezultate negative nga një garë me peshë në të cilën po paraqitet një prej përfaqësueseve të grupmoshave të reja të Kosovës.

Bëhet fjalë për përfaqësuesen U-17 të Kosovës në futboll që po merr pjesë në turneun ndërkombëtar “Mercedes Benz Aegean Cup”, që po mbahet në Izmir të Turqisë. Në këtë turne po paraqiten tetë përfaqësuese, ndërsa pas fazës grupore Kosova ka bilancin më të dobët, shkruan Koha Ditore.