Sport

Organizatorët e “Tokio 2020” të shqetësuar me përhapjen e koronavirusit

 

Organizatorët e Lojërave Olimpike janë “seriozisht të shqetësuar” nga përhapja e koronavirusit dhe ndikimi që do të ketë në Lojërat Olimpike në Tokio këtë verë.

Disa ngjarje kualifikuese janë prekur tashmë për shkak të virusit, raporton BBC.