Sport

Roma kërkon nga klubet tjera të ndihmojnë në gjetjen e fëmijëve të zhdukur

Roma kërkon nga klubet tjera të ndihmojnë në gjetjen e fëmijëve të zhdukur

Roma pritet të nisë bisedimet me klubet e tjera nga Evropa për të rritur ndërgjegjësimin për fëmijët e zhdukur pas një fushate fillestare në rrjetet sociale.

Klubi italian i futbollit ka treguar video të fëmijëve të zhdukur kur prezantonte futbollistët e transferuar në dy afatet e fundit kalimtare dhe gjashtë fëmijë ishin gjetur.