Sport

Shkaku i koronavirusit anulohen 40 ndeshje në futbollin italian

Shkaku i koronavirusit anulohen 40 ndeshje në futbollin italian
Foto: Ilustrim

Rastet e para të koronavirusit në Itali, përfshirë edhe një futbollist amator, ka bërë që të anulohen 40 ndeshje në futbollin italian.

Megjithatë, kjo nuk ka prekur ndeshjet në Serie A dhe B, raporton Football Italia.