Sport

Rruga e Gnabryt deri te gjiganti gjerman Bayern

Rruga e Gnabryt deri te gjiganti gjerman Bayern

Serge Gnabry qau kur nuk u lejua të bënte lëvizjen e tij të ëndrrave për te Bayern Muencheni kur ishte fëmijë.

Ai ishte vetëm dhjetëvjeçar dhe babai i tij Jean-Hermann nuk donte që i riu i talentuar të futej në akademinë e gjigantit gjerman, që ishte larg nga shtëpia e tyre në Stuttgart.