Sport

Të dielën mbahet turneu ndërkombëtar në karate “Fushë-Kosova Open 2020”

 

Karateistë të klubeve më të mira të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi, Bullgarisë dhe Kosovës do të marrin pjesë në turneun e shtatë të karatesë “Fushë-Kosova Open 2020”.

Turneu do të mbahet të dielën në sallën sportive “Dilloni Benz” në Fushë-Kosovë, derisa hapja do të bëhet nga ora 12:00.