Sport

FFK pezullon ndeshjet e futbollit në afat të pacaktuar

FFK pezullon ndeshjet e futbollit në afat të pacaktuar

Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin dhe klubet anëtare të saj se në bazë të vendimit të sotëm të Qeverisë së Kosovës pezullohet kampionati i futbollit në të gjitha kategoritë në afat të pacaktuar deri në një vendim të ri.

“Ky vendim vjen pas konfirmimit të dy rasteve me koronavirus në vendin tonë dhe si masë për parandalimin e përhapjes së këtij virusi”, ka thënë FFK-ja në një njoftim për media.