Sport

Agim Ademi flet për dënimin me burg efektiv, thotë se është ankuar në Supreme

Agim Ademi flet për dënimin me burg efektiv, thotë se është ankuar në Supreme

Kryetari i Federatës së futbollit të Kosovës, Agim Ademi, për herë të parë ka folur për dënimin e tij me 9 muaj burg efektiv nga Gjykata e Apelit, e cila e vërtetoi dënimin e Themelores për veprën penale të detyrimit në tentativë.

Në një intervistë ekskluzive për “Sportin në KTV”, Ademi ka thënë se dënimi i tij nuk ka të bëjë me futbollin, si dhe zbulon se ka bërë ankesë në Gjykatën Supreme.