Sport

Ndeshja që nuk u luajt asnjëherë

Ndeshja që nuk u luajt asnjëherë
 

Ndonëse nuk u lejuan të zhvillojnë ndeshje, hendbollistet e reja të përfaqësueses së Kosovës mburren që kanë shkruar histori.

Saktësisht dy vite më parë, më 23 mars të vitit 2018, nga ora 16:00, është dashur të luhet ndeshja në mes të përfaqësueses U-20 të Serbisë dhe Kosovës. Por ndeshja nuk u luajt dhe as që pritet të zhvillohet një ndeshje e tillë për kohë të gjatë, raporton Koha.net.