Sport

Pandemia ndërpreu rikthimin e fuqishëm të Pejës në basketbollin kosovar

Pandemia ndërpreu rikthimin e fuqishëm të Pejës në basketbollin kosovar

Pas triumfit në Kupën e Kosovës në basketboll, te KB Peja po bëheshin gati që këtë edicion ta mbyllnin në mënyrën më të mirë të mundshme, edhe me dy trofe të tjerë – titullin e Ligës Ballkanike (BIBL) dhe të Superligës së Kosovës në basketboll.

Ky ishte skenari që parashihej te Peja, që synonte të bënte rikthimin e fuqishëm në basketbollin e Kosovës. Suksesi në Kupën e Kosovës bëri që Peja të marrë përsipër edhe organizimin e fazës finale “Final Fourit” të BIBL-it, që ishte parashikuar të mbahej më 31 mars e 1 prill në palestrën “Karagaçi”.