Sport

Kampionati në basketboll do të anulohet

Kampionati në basketboll do të anulohet

Basketbolli do të jetë sporti i parë kolektiv në Kosovë që do t’i anulojë kampionatet, Superligën e meshkujve, femrave dhe Ligën e Parë.

Kështu ka thënë të dielën gjatë një interviste për “Sportin Total” në KTV, kryetari i Federatës së Basketbollit e Kosovës (FBK), Arben Fetahu. Fetahu ka theksuar se propozimin për anulimin e kampionateve do t’ia bëjë të hënën Bordit të FBK-së.