Sport

Në vend se të luajë kundër Kosovës, Bardhi po shikon seriale dhe po ushtron në shtëpi

Në vend se të luajë kundër Kosovës, Bardhi po shikon seriale dhe po ushtron në shtëpi
 

Reprezentuesi i Maqedonisë së Veriut, Enis Bardhi, ka dhënë një intervistë për faqen zyrtare të klubit të tij, Levante.

Futbollisti 24-vjeçar intervistën e ka dhënë nga shtëpia e tij në Spanjë, ku po kalon ditët e izolimit për shkak të koronavirusit.