Sport

Tre vjetët pa kampion dhe edicioni me dy kampionë

Tre vjetët pa kampion dhe edicioni me dy kampionë
 

Prishtina e ka fituar titullin e parë të kampionit të Kosovës në basketboll, pas pavarësimit të sportit kosovar.

Prishtina doli e para në edicionin 1991\92. Skuadra prishtinase ka fituar shumicën e titujve prej atëherë, por historia e basketbollit kosovar në tri dekadat e fundit përfshinë edhe vjetët kur nuk është shpallur fare kampioni, raporton Koha.net.