Sport

Liga spanjolle dëshiron të testojë rifillimin e garave me minikampe

Liga spanjolle dëshiron të testojë rifillimin e garave me minikampe

Liga spanjolle (La Liga) është duke përgatitur një plan të detajuar për t'i përgatitur skuadrat kur liga të rifillojë, duke rekomanduar një minikamp përgatitor dhe një numër të madh testesh për lojtarët, të afërmit e tyre dhe punonjësit e klubit.

"Protokolli" prej 19 faqesh i përgatitur nga ligat jep pamje të parë në atë që disa nga ligat më të mira evropiane mund të përgatiten kur garat të rifillojnë pas pandemisë së koronavirusit. Plani nuk është përfunduar akoma, por një draft i dokumentit të ligës spanjolle është marrë nga rrjeti i radios “Cope”.