Sport

Vullnetarët dhe birra virtuale: Tifozët gjermanë luftojnë koronavirusin

Vullnetarët dhe birra virtuale: Tifozët gjermanë luftojnë koronavirusin

Kur ekipi i tyre luajti ndaj rivalëve të promovimit, Arminia Bielefeldit në divizionin e dytë të Gjermanisë më datën 9 mars, tifozët e Stuttgartit nuk e kuptuan që do të ishte ndeshja e fundit para pezullimit të futbollit për shkak të përhapjes së koronavirusit.

Një javë më vonë futbolli u pezullua në Gjermani dhe tifozët "ultras" të Stuttgartit në vend të kësaj u përqendruan për të ndihmuar të moshuarit dhe të prekurit gjatë krizës shëndetësore, shkruan AFP.