Sport

Pauza për shkak të koronavirusit mund të jetë me pasoja te sportistët kosovarë

Pauza për shkak të koronavirusit mund të jetë me pasoja te sportistët kosovarë

Përhapja e pandemisë së koronavirusit në vendin tonë, ka bërë që të pezullohen të gjitha aktivitetet sportive që nga data 13 mars, kur u paraqitën rastet e para të infektuara.

Tash e katër javë, Qeveria e Kosovës mori vendim të prerë për pezullimin e aktiviteteve sportive me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19. Ndalja e të gjitha ngjarjeve sportive ka bërë që sportistët të stërviten në kushte shtëpie dhe të izoluar, gjë shumë e vështirë dhe monotone për ta.