Sport

FFK-ja insiston në projektin për zgjerimin e tribunës së “Fadil Vokrrit”

FFK-ja insiston në projektin për zgjerimin e tribunës së “Fadil Vokrrit”

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) e ka vlerësuar të mbyllur projektin për rinovimin e stadiumit “Fadil Vokrri”. 

Ka njoftuar se nuk do të ketë investime të reja me financim të MKRS-së. Madje, është vlerësuar se do të jetë vështirë për zgjerimin e tribunave. Por, Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) të martën në faqen e saj zyrtare e ka paraqitur si projekt që do të fillojë këtë vit të realizohet edhe zgjerimin e tribunës së stadiumit “Fadil Vokrri”, projekt që sipas FFK-së, është i përbashkët me Komunën e Prishtinës, transmeton KOHA.