Sport

Lojtarët e Serie A do të testohen e më pas izolohen në kampe stërvitore

Lojtarët e Serie A do të testohen e më pas izolohen në kampe stërvitore

 

Lojtarët dhe stafi i klubeve të Serisë A së Italisë në futboll do të testohen për koronavirus dhe më pas do të izolohen në qendra stërvitore, ku do të startojnë përgatitjet për rinisjen e sezonit, ka rekomanduar të mërkurën Federata e Futbollit të Italisë, njofton agjencia Reuters.