Sport

Futbollistët nisin t’i marrin mjetet financiare të pakos emergjente

Futbollistët nisin t’i marrin mjetet financiare të pakos emergjente

Ka nisur shpërndarja e mjeteve financiare nga pakoja emergjente e ndarë ditë më parë nga Federata e Futbollit e Kosovës (FFK), në këtë kohë të krizës që e ka shkaktuar përhapja e pandemisë COVID-19.

Përfitues të kësaj pakoje financiare emergjente janë futbollistët dhe stafi teknik i klubeve të Kosovës të të gjitha rangjeve. Kryetari i FFK-së, Agim Ademi, ka konfirmuar se mjetet tashmë kanë nisur të shpërndahen nëpër xhirollogaritë e futbollistëve. Sipas FFK-së, këto mjete janë të destinuara ekskluzivisht për futbollistët. Në fakt, futbolli i Kosovës sikurse është ndërprerë që nga muaji i shkuar pas vendimit të Qeverisë për pezullimin e të gjitha aktiviteteve sportive shkaku i rasteve të para të konfirmuara me koronavirus më 13 mars.