Sport

Ferizaj, klubi në krizë financiare para përhapjes së pandemisë në Kosovë

Ferizaj, klubi në krizë financiare para përhapjes së pandemisë në Kosovë

Ekipi i Superligës së Kosovës në futboll, Ferizaj, po përballet me një krizë të rëndë financiare që nga fundi i vitit të kaluar.

Futbollistët e këtij ekipi nuk janë paguar fare për tre muajt e fundit dhe nuk dihet se kur mund të marrim pagat e tyre që i kanë të garantuara në kontratat e firmosura.