Sport

FFK-ja merr vendim t’i vazhdojë garat pa shikues dhe me masa të rrepta sigurie

FFK-ja merr vendim t’i vazhdojë garat pa shikues dhe me masa të rrepta sigurie

Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) ka marrë vendim në mbledhjen e mbajtur të enjten se të gjitha ndeshjet do të luhen pa shikues dhe në masa të rrepta sigurie për shëndetin e futbollistëve dhe pjesëmarrësve të tjerë në ndeshje futbolli kur të rifillojnë garat.

Anëtarët e Komitetit Ekzekutiv kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë që të respektohet plani i tyre; ekipeve t’u mundësohet fillimi i stërvitjeve në grupe që nga 10 maji; ndeshjet gjysmëfinale të Kupës të luhen më 23 e 24 maj; ndërkaq Superliga të vazhdojë nga 30 maji dhe xhirot e mbetura të luhen deri më 15 korrik.