Sport

“Superheroi i Senegalit” Mane dhe jeta e tij e vështirë deri te suksesi

 

Çdo superhero ka një histori origjine. Shpesh ka një tragjedi personale, të pësuar në moshë të re; mund të ketë një udhëtim të gjatë nga një vend i largët dhe përfundimisht zbulimi dhe shfrytëzimi i fuqisë së tyre për të transformuar botën përreth tyre.

Një dokumentar rreth yllit të futbollit të Liverpoolit, Sadio Mane, nuk pretendon se i përket zhanrit të superheroit, por "Made in Senegal" mund të formojë modelin për një film bindës të superheronjve, shkruan CNN.