Sport

Rizzoli: FIFA synon të lejojë 5 zëvendësime

Rizzoli: FIFA synon të lejojë 5 zëvendësime

Gjyqtari, Nicola Rizzoli, ka thënë se si do të ndryshojë futbolli dhe mënyra e menaxhimit do të ndryshojë për shkak të pandemisë.

Madje ai thotë se FIFA synon të lejojë deri në 5 zëvendësime në një ndeshje, transmeton Koha.net.