Sport

Në tetor pritet të nisë liga e basketbollit me ekipe nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut

Në tetor pritet të nisë liga e basketbollit me ekipe nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut

Klubi i basketbollit ALBES nga Shkupi të enjten zyrtarisht ka kërkuar që të bëhet pjesë e ligës së përbashkët në të cilën pritet të marrin pjesë klubet nga Kosova dhe Shqipëria.

Në të vërtetë liga e basketbollit me ekipet nga Kosova dhe Shqipëria është ende ide, kurse synimi është që ajo të fillojë në tetor të këtij viti.