Sport

Sportistët nuk pritet të përfitojnë nga pesë milionët e premtuara

 

Në Pakon Emergjente Fiskale të Qeverisë së Kosovës, të publikuar më 30 mars, ishte përfshirë “Rritja e buxhetit për grante dhe subvencione për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për evitimin e situatës së krijuar nga situata e emergjencës së shëndetit publik në aktivitetet sportive dhe kulturore, në vlerë prej pesë milionë euro”.

Sportistët kanë pritur shumë prej këtij vendimi dhe vazhdojnë të shpresojnë, raporton Koha.net. Por deri më tani nuk ka pasur ndonjë njoftim nga MKRS-ja lidhur me këtë fond, ndërsa tashmë thuhet se ai fond nuk do të ndahet fare. Kështu klubet sportive dhe federatat nuk pritet të përfitojnë nga ai fond i premtuar.