Sport

MKRS-ja nuk ka buxhet shtesë për Pakon Emergjente

MKRS-ja nuk ka buxhet shtesë për Pakon Emergjente
Foto: Driton Paqarada

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nuk ka buxhet shtesë për Pakon Emergjente. Këtë e ka bërë të ditur të enjten drejtori i Departamentit të Sportit në MKRS, Ibër Alaj.

Në Pakon Emergjente Fiskale të Qeverisë së Kosovës, për të cilën ishte njoftuar me 30 mars, parashihet ndarja e pesë milionë eurove për kulturë dhe sport.