Sport

Shtatë vjet te kampionia kosovare, rrëfimi i veçantë i hendbollistit kroat

Shtatë vjet te kampionia kosovare, rrëfimi i veçantë i hendbollistit kroat
Foto: Besa Famgas

Në verën e vitit 2013 iu bashkua një klubi plotësisht të panjohur. Erdhi në një vend për të cilin nuk kishte shumë informata dhe as që i ka shkuar në mendje se do të qëndrojë gjatë.

Por pikërisht kështu ndodhi. Hendbollisti kroat, Ante Kukrika vazhdon të jetë pjesë e klubit më të mirë në vend, Besa Famgas. Veterani Kukrika, që mbushë 38-vjet së shpejti, është në pritje të kompletimit të edicionit të shtatë me Besën dhe po ashtu të fitojë titullin e shtatë të kampionit.