Sport

Me rifillimin e Bundesligës kthehen në aksion edhe futbollistët e Kosovës

Me rifillimin e Bundesligës kthehen në aksion edhe futbollistët e Kosovës

Më në fund do të rifillojnë me ndeshje edhe futbollistët e përfaqësueses së Kosovës. Kjo bëhet e mundur falë vazhdimit të kampionatit në Bundesligë dhe Bundesliga 2 të Gjermanisë.

Në Gjermani luajnë disa futbollistë të Kosovës, raporton Koha.net.