Sport

Bëhet thirrje që edhe sportistëve tjerë t’iu lejohen stërvitjet

Bëhet thirrje që edhe sportistëve tjerë t’iu lejohen stërvitjet
Foto: Federata e Atletikës

Të hënën është marrë vendimi i pritur gjatë për kthimin e futbollistëve kosovarë në stërvitje, e në fillim të qershorit edhe në ndeshje.

Por vendimi është kufizuar vetëm për Superligën e Kosovës në futboll dhe nuk përfshinë edhe sportistët tjerë të vendit.