Sport

Kelmendi synon medalje në Tokio

Kelmendi synon medalje në Tokio

Majlinda Kelmendi synon ta fitojë medaljen e artë olimpike në Lojërat Olimpike “Tokio 2020” që janë shtyrë për vitin tjetër. Ai ka theksuar se do të përgatitet maksimalisht për ta fituar edhe një medalje ashtu siç kishte bërë në Lojërat Olimpike “Rio 2016”, ku Kosovës ia pati siguruar medaljen e artë olimpike.

“Ka qenë e paraparë evropiani në prill, por është shtyrë, mirëpo pavarësisht sa do të ketë gara, caku do të jetë olimpiada në Tokio. Jam bërë njëherë fituese e medaljes olimpike dhe do ta bëjë të pamundurën ta mbroj titullin”, ka thënë Majlinda në intervistën dhënë emisionit sportiv të KTV-së “Sporti Total”.