Sport

Lojtarët e FC Drita dalin negativë për koronavirus

Lojtarët e FC Drita dalin negativë për koronavirus

Lojtarët dhe stafi i FC Drita kanë rezultuar negativë për koronavirus. Lajmin e ka konfirmuar vetë ekipi përmes faqes të tyre zyrtare në Facebook.

FC Drita tutje ka njoftuar se pas daljes së rezultateve, seancat grupore të stërvitjes do të vazhdojnë siç është planifikuar.