Sport

Rashford nderohet për punën e tij bamirëse gjatë pandemisë COVID-19

Rashford nderohet për punën e tij bamirëse gjatë pandemisë COVID-19

Ylli i Manchester Unitedit, Marcus Rashford, është nderuar për punën e tij bamirëse gjatë pandemisë COVID-19.

Rashford ka qenë i shpejt duke nisur iniciativë për të mbledhur fonde për fëmijët e cenueshëm në Mbretëri të Bashkuar. Plani i tij fillestare për të mbledhur 100 mijë funte, ishte tejkaluar, pasi ai siguroi mjaftueshëm dhurues dhe sponsorë për të rritur këtë shifër në 20 milionë funte.