Sport

Futbolli rikthehet në epiqendrën e koronavirusit, Wuhan

Futbolli rikthehet në epiqendrën e koronavirusit, Wuhan
Foto: AFP

Për gati tre muaj entuziastët e futbollit në Wuhan, qytetin kinez që ishte epiqendra e koronavirusit, kishin mbetur të mbyllur.

Por, që kur janë zbutur masat kufizuese në qytetin me rreth 11 milionë banorë në fund të prillit, futbollistët amatorë kanë hequr maskat e tyre dhe kanë mbathur këpucët e futbollit, shkruan agjencia AFP.