Sport

Gjyqtarët kosovarë të gatshëm për rifillimin e ndeshjeve të Superligës

Gjyqtarët kosovarë të gatshëm për rifillimin e ndeshjeve të Superligës

Gjyqtarët e Superligës së Kosovë gjatë ditës së sotme i janë nënshtruar testit për koronavirus, pak ditë para se të rikthehet futbolli kosovar.

Kanë qenë gjithsej 46 gjyqtarë të cilët u janë nënshtruar këtij testi dhe 14 kontrollues të ndeshjeve.