Sport

Në Ukrainë anulohet ndeshja pas rasteve me koronavirus

Në Ukrainë anulohet ndeshja pas rasteve me koronavirus

Liga e futbollit në Ukrainë ka thënë të shtunën se ka anuluar një prej ndeshjeve të para pas rifillimit pasi disa lojtarë dhe pjesëtarë të stafit te Karpaty janë testuar pozitivë për koronavirus.

Ndeshja në mes të Karpatyt dhe Mariupolit është dashur të luhet të dielën pa praninë e shikuesve.