Sport

Izolimi nga koronavirusi ia nxori në pah Gashit talentin në shumë sporte

Izolimi nga koronavirusi ia nxori në pah Gashit talentin në shumë sporte
 

Mirland Gashi njihej nga një rreth i ngushtë për talentin e tij në sport. Pak e dinin se ai ka aftësi në shumë sporte. E talentin e tij e nxori në pah gjatë izolimit gati tremuajsh shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Ai është trajner i gjimnastikës, por goxha mirë e njeh dhe praktikon edhe sportin e atletikës, fitnesit, parkurit, pingpongut, hendbollit, futbollit dhe notit.