Sport

Lojtarët e Liverpoolit solidarizohen me lëvizjen e fundit

Lojtarët e Liverpoolit solidarizohen me lëvizjen e fundit

Skuadra e Liverpoolit ka bërë një veprim të fuqishëm në përkrahje të lëvizjes “Black Lives Matter” gjatë stërvitjes të mbajtur të hënën në “Anfield”.

Të gjithë lojtarët kanë vënë njërin gju në tokë dhe janë vendosur në rrethin e mesit të fushës, ndërsa janë kthyer në të njëjtën anë.