Sport

Te Barcelona pesë lojtarë dhe dy trajnerë kishin qenë të infektuar me koronavirus

Te Barcelona pesë lojtarë dhe dy trajnerë kishin qenë të infektuar me koronavirus

Pesë lojtarë të Barcelonës dhe dy anëtarë të stafit të trajnerëve kanë qenë të infektuar me koronavirus, shkruan “RAC1”. Këto janë raste të mëhershme dhe ata janë shëruar tashmë.

Por, kur La Liga ka filluar të bëjë testet e gjakut në fillim të muajit maj, ata kanë rezultuar se kanë antitrupa.