Sport

Lëndohet supertalentja e skatebordit, Sky Brown

 

Supertalentja 11-vjeçare e skatebordit, Sky Brown, ka pasur një aksident të rëndë në stërvitje në Kaliforni të enjten dhe është me fat që është gjallë, shkruan BBC.

Brown, që po shpresonte të bëhej olimpistja më e re britanike këtë verë në Tokio, ka marrë frakturë të kafkës dhe ka thyer kyçin e majtë dhe dorën. Ajo është dërguar në spital me helikopter dhe ishte e pavetëdijshme me të arritur në spital, por pritet të rikuperohet plotësisht.