Sport

Polonia po përshtatet me realitetin e ri të futbollit

Polonia po përshtatet me realitetin e ri të futbollit
 

Pyetësorët mjekësorë të përditshëm, kontrollet e shpeshta të temperaturës, testet javore, maska ​​për fytyrën në teshatore dhe dushet vetëm në shtëpi. Për të mos i përmendur, përpjekjet se si të festohen golat.

I tillë është realiteti për futbollistët në ligat që janë kthyer pas ndërprerjes shkaku i koronavirusit. Polonia ishte ndër vendet e para evropiane që filloi të luante përsëri, pasi liga elitë e vendit u kthye fundjavën e kaluar, shkruan AFP.