Sport

Arat Hosseini, një futbollist në ardhje

Arat Hosseini, një futbollist në ardhje

Mohamed Hosseinit asnjëherë nuk i ka shkuar në mendje se djali i tij, Arati, i cili lindi më 30 shtator të vitit 2013 në Iran, një ditë do të bëhej sensacion i vërtetë i rrjeteve sociale. Por, kjo është pikërisht ajo që Arat është tani, dhe dëshmia më e mirë për këtë janë më shumë se katër milionë ndjekësit që i ka në llogarinë e tij në Instagram.

Ende vetëm gjashtëvjeçar, Arat është bërë biseda e tifozëve të futbollit kudo në botë falë aftësive të jashtëzakonshme, të cilët kanë nxitur edhe reagimin e shumë yjeve të këtij sporti, përfshirë këtu edhe argjentinasin e Barcelonës, Lionel Messi, shkruan FIFA.com.