Sport

FFK-ja në bisedime me Amir Shaipin, Astrit Selmanin dhe Aldin Turkesin

FFK-ja në bisedime me Amir Shaipin, Astrit Selmanin dhe Aldin Turkesin

Andi Zeqiri është futbollisti i fundit që ka pranuar të luajë për përfaqësuesen e Kosovës.

Rrugën e tij pritet ta ndjekin edhe portieri Amir Shaipi dhe dy sulmuesit Astrit Selmani dhe Aldin Turkes. Bisedimet me të tre futbollistët i ka konfirmuar të enjten për “KOHËN” një zyrtar i lartë i Federatës së Futbollit të Kosovës.