Sport

Afati kalimtar i Superligës nis më 1 gusht e mbyllet më 8 shtator

Afati kalimtar i Superligës nis më 1 gusht e mbyllet më 8 shtator

Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës ka vendosur që afati kalimtar për futbollistë të Superligës së Kosovës të nisë më 1 gusht e të përfundojë më 8 shtator.

Në një njoftim të Federatës së Futbollit të Kosovës thuhet se për ligat e tjera ky afat fillon më 1 gusht dhe përfundon më 12 shtator.