Sport

Dominimi i plotë i Besës – 20 vjet 14 tituj

Dominimi i plotë i Besës – 20 vjet 14 tituj
 

Derisa anëtarët e Federatës së Hendbollit të Kosovës (FHK) po bëheshin gati të ndanin medaljet dhe trofeun, hendbollistët e ekipit Besa Famgas të martën mbrëma në qendër të palestrës së vogël të Pallatit, Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë krijuan një rreth dhe filluan të festonin. Festën nuk e ndalën me kaq. Qëndruan për të festuar edhe për disa minuta pasi e pranuan trofeun. E kur erdhi radha e fotografimit, hendbollistët e Besës me shtatë gishta të ngritur lart përçuan një mesazh.

Treguan se ishte titulli i shtatë rresht i kampionit të fituar në Kosovë, që njëherësh është edhe rekord për nga numri i titujve të fituar rresht në sportet kolektive, shkruan KOHA.