Sport

Në stadiumin e qytetit në Gjilan deri tani janë realizuar vetëm 20 për qind të punimeve në renovim

Në stadiumin e qytetit në Gjilan deri tani janë realizuar vetëm 20 për qind të punimeve në renovim

Vetëm 20 për qind të punimeve janë realizuar deri tani në renovimin e stadiumit të qytetit në Gjilan dhe me këtë dinamikë të punimeve projekti parashihet të përmbyllet në vitin 2023.

Ministria e Sportit e cila financon këtë projekt parasheh që këtë vit të shpenzojë vetëm 1 milion e 100 mijë euro.