Sport

Oferta zyrtare për Muriqin nga Italia dhe Anglia

Oferta zyrtare për Muriqin nga Italia dhe Anglia

Largimi i shpejtë i Vedat Muriqit nga Fenerbahçe duket se është i pashmangshëm. Së fundi mediat turke kanë raportuar se Fenerbahçe ka pranuar oferta zyrtare për sulmuesin e Kosovës.

Madje bëhet fjalë për oferta që klubi turk nuk mund t’i refuzojë